drag and drop website creator

MUNKA. ÉLET. EGYENSÚLY.

VIRTUÁLIS ASSZISZTENS

KOMPLEX üzleti MEGOLDÁS vállalkozásának

KÖLTSÉGHATÉKONYÁG

Vállalkozók vagyunk, ezért nem kell utánunk fizetni a terheket és az iroda fenntartását, mert mi minden szükséges eszközzel rendelkezünk.
Csak a fix, elvégzett munkáért fizetsz.  Jól hangzik, ugye?

IDŐT NYERSZ VELÜNK

A kiszervezett feladatokkal lesz minőségi időd a vállakozásod és önmagad fejlesztésre. Kapacitásod megnő, tudsz a számodra fontos dolgokra koncentrálni.
Szabadságot, nyugalmat biztosítunk.

NŐ A BEVÉTELED

Minden téren jelentős forrásokat takaríthatunk meg együtt, melynek pozitív hatását már 1-2 hónapon belül érezni fogod.

PRECIZITÁST KAPSZ

Biztos lehetsz a határidők betartásában.
A megbeszélt feladatokat pontosan az elvárásodnak megfelelően elvégezzük, neked csak az ellenőrzés marad.

LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSAINK

Miben segíthetünk Neked? Ha nincs  a listában amit keresel, írj nekünk, keresünk rá megoldást!

Adatrögzítés, adatbázis kezelés
Táblázatkészítés   
Szövegszerkesztés
Könyvelési anyagok előkészítése
Projektek felügyelése
Egyszeri adatfeltöltés, adatelemzés
Folyamat optimalizáció
Szövegírás hanganyagról- szellemírás

Árajánlat, szerződések
Kimutatások
Statisztikák
Prezentációk
Konkurenciafigyelés
Piackutatás
Online kutatómunka 

Emailek folyamatos kezelése
Telefonos ügyfélszolgálat munkaidőben.

Személyes ügyintézés. Üzleti találkozók, utazás szervezése, foglalás.
Egyedi cégspecifikus ügyintézés, megbeszélés szerint.
Idegen nyelvi ügyintézés

Mobirise

Gyakori kérdések

Kérdésed van? Amire itt nem találtál választ, írj nekünk, azonnal megkapod!

Az angol Virtual Assistant (VA) kifejezés magyar megfelelője: távasszisztens, vagy virtuális titkárnő. Ebben a munkakörben általában magas szinten képzett (titkársági, irodavezetői gyakorlattal rendelkező) szakemberek távoli helyről, coworking irodából, esetleg otthonunkban kialakított irodából irányítva végeznek munkát, nem ritkán régiós, vagy akár kontinensnyi távolságból szolgálva ki ügyfeleiket.

A virtuális asszisztensek általában vállalkozóként, több vállalkozó, vállalat részére végeznek szolgáltatásokat. Ügyfeleik többnyire olyan mikro, és kis vállalkozások, melyeknek nem éri meg, vagy jelentős anyagi terhet jelent a külön iroda, és a külön irodai személyzet fenntartása.

A virtuális asszisztensek hasonló munkát végeznek, mint a hagyományos munkahelyen, hagyományos körülmények között dolgozó kollégáik: Kapcsolatot tartanak az üzleti partnerekkel, ügyfelekkel, intézik a levelezést, kezelik az érkező, és a kimenő postát. Telefonon felvilágosítást adnak (akár több nyelven is,) találkozókat, esetleg rendezvényeket szerveznek, elektronikus kiadványokat, prezentációkat, üzleti leveleket készítenek, vagy készítenek elő.

A virtuális asszisztensek telefonon és e-mailben folyamatosan tartják a kapcsolatot megbízóikkal, tájékoztatják őket az eseményekről, rendkívüli történésekről. Napjainkban az IRC, VOIP, vagy VPN technológián alapuló megoldások minimalizálhatják a kommunikáció költségeit.

Segítségükkel a kisebb cégek vezetői tehát az idejüket, és energiájukat olyan ügyek intézésére fordíthatják, ahol személyes jelenlétük elengedhetetlen. Elképzelhető a virtuális asszisztencia keretében nyújtott exkluzív szolgáltatásként az is, hogy a távasszisztens olyan irodahelyiséget bérel, ahol a megbízók igényes körülmények között, teljes körű, professzionális kiszolgálással bonyolíthatják le üzleti megbeszéléseiket is. E megoldásnak az a lényege, hogy az irodabérletért alkalmanként a tényleges használatnak megfelelő időtartamra kell megfizetniük az iroda bérleti díját. A helyiség kihasználtsága, az üzemeltetés maximális hatékonysága a távasszisztens érdeke, és felelőssége.

Nyugat-Európában ez a tevékenység elismert, jövedelmező, és nagy megbecsültségnek örvend. Magyarországon jelenleg még nem találtak minden esetben egymásra a szolgáltatásokat nyújtó távasszisztensek, és a fizetőképes keresletet támasztó vállalkozások annak ellenére, hogy a megoldás alkalmazása komoly üzleti lehetőséget rejt magában.

Minden esetben először egy személyes vagy online találkozó keretén belül megismerkedünk vállalkozásoddal, annak profiljával, majd átnézzük a belső folyamatokat, hol és milyen megoldásokkal tudunk tehermentesíteni. A legjobb, ha te már pontosan meg tudod határozni ezeket. Ha a feladatok és az elvárásaid konkretizálódtak, készítünk egy személyre szabott árajánlatot. Természetesen lehetőséged van eseti megbízásra és hosszútávú együttműködésre is. 
Amikor elfogadtad az ajánlatunkat, egy szerződést küldünk neked, mely tartalmazza a Titoktartási nyilatkozatot és az adatvédelmi jogszabály ránk vonatkozó rendelkezéseit is. Ezután pedig indulhat a munka.
Mi készen állunk! És te? Kezdhetünk?
Akár heti 3-4 órányi munka delegálása is érezhető változást fog hozni vállalkozásod és a Te életedbe is.

Mobirise

CSAPATUNK

Közel 20 évnyi ügyfélmenedzsmentben, pénzügy, értékesítés, kereskedelem, projektmenedzsment, folyamat optimalizáció területén szerzett tapasztalatunkat, tudásunkat kínáljuk fel Neked. Erősségünk, hogy irodai asszisztencia minden területén megfelelő szakértelemmel rendelkezünk. 
Naprakészek vagyunk a digitális trendek és a sharing economy világában.  Nyitottak vagyunk az innovatív megoldások iránt és folyamatosan képezzük magunkat, hogy ügyfeleinket professzionális módon tudjuk kiszolgálni.

Galgóczy Adrienn

virtuális asszisztens

Németh Orsolya

virtuális asszisztens

Partnereink

KAPCSOLAT

Kezdhetjük a munkát? Ha kérdésed van írj nekünk, vagy keress minket a lenti elérhetőségeken!

Elérhetőségek

Email: info@irodankivul.hu
Phone: +36 30 444 1477
Skype: Adrienn Galgóczy
Nyitva vagyunk:
Hétfő - Péntek 8:00-18:00